> >

VÂNZĂRI NUMAI PRIN REȚEAUA DE DISTRIBUȚIE

Makita România recomandă cumpărătorului ca înainte de achiziție să se consulte cu vânzătorul în privința alegerii modelului cel mai pretabil necesităților de utilizare.

Pentru cel mai competent suport comercial și tehnic vă recomandăm să vă adresați rețelei de distribuție, cu cea mai bună specializare și experiență în promovarea sculelor electrice, mașinilor pentru păduri, parcuri, grădini și a accesoriilor specifice acestora.

Din punct de vedere al produselor destinate pădurilor parcurilor și grădinilor, rețeaua de magazine este constituită pe două nivele, după cum urmează:

Distribuitor Standard

Este partenerul nostru local la care puteţi găsi o gamă variată de scule electrice, mașini pentru Păduri, Parcuri, Grădini (PPG) precum și accesorii specifice acestora.

De regulă, la toți acești parteneri puteţi găsi la comandă, orice produs distribuit de către Makita România.(vezi reteaua de distribuție)

Distribuitor Showroom PPG

Este partenerul nostru local la care găsiţi în stoc gama cea mai largă de produse PPG și accesorii specifice, dispune de personal de vânzare specializat ce vă poate furniza cea mai bună consultanţă la achiziţia oricărui produs. (vezi rețeaua de distribuție)