Compară
Mașini de spălat cu presiune
Mașină de spălat cu presiune ușoară și compactă ideală pentru utilizare ocazională casnică in jurul casei: alee, grădină și mobilier de grădină.
Mașină de spălat cu presiune semiprofesională ușoară și compactă, potrivită pentru diverse utilizări în jurul gospodăriei: alei și balcoane, biciclete și motociclete, instrumente de grădinărit.
Mașină de spălat cu presiune ușoară și compactă, pentru utilizare casnică ideală pentru îndepărtarea mizeriei obișnuite - biciclete și motociclete, garduri de gradină.
Mașină de spălat pentru utilizare îndelungată pe suprafețe mari murdare și foarte murdare, ideală pentru curățat motociclete, mobilă de grădină, balcoane, curți, alei, fațade și terase.
Mașină de spălat recomandată operațiunilor sofisticate și dificile de curățare, proiectată pentru sarcini dificile și utilizare îndelungată la ferme, amenajări peisagistice și aplicații profesionale.
Mașină de spălat cu presiune proiectate special pentru a oferi durabilitate în utilizarea îndelungată la sarcini grele a mașinii; ideală pentru curățat motociclete, mobilă de grădină, balcoane, curți, alei, fațade și terase.
Mașină de spălat ideală pentru curățat suprafețe foarte murdare, recomandată operațiunilor sofisticate de curățare la ferme, amenajări peisagistice și aplicații profesionale.