Compară
Fierăstraie electrice cu lanț
Fierăstrău electric cu lanț potrivit pentru lucru în jurul casei pentru lucrări în grădină, pentru tăiat lemn de foc sau pentru dulgherie.
Ideal pentru lucrări de dulgherie, pentru construcții din lemn, noul fierăstrău electric beneficiază de motor puternic longitudinal. Fixarea lamei și întinderea lanțului clasice, cu șuruburi.
Fierăstrău electric nou, ușor de folosit și puternic, cu ergonomie sporită pentru utilizare îndelungată fără efort. Întindere rapidă a lanțului, fără scule suplimentare, vizor pentru controlul nivelului de ulei. Recomandat lucrărilor de dulgherie și pentru construcții din lemn.
Fierăstrău electric nou, ușor de folosit și puternic, cu ergonomie sporită pentru utilizare îndelungată fără efort. Întindere rapidă a lanțului, fără scule suplimentare, vizor pentru controlul nivelului de ulei.
Fierăstrău electric nou, ușor de folosit și puternic, cu ergonomie sporită pentru utilizare îndelungată fără efort.Fixarea lamei şi întinderea lanţului clasice, cu şuruburi, , vizor pentru controlul nivelului de ulei. Recomandat lucrărilor de dulgherie și pentru construcții din lemn.
Fierăstrău cu motor electric longitudinal puternic, ideal pentru lucrările de dulgherie. Dotat cu lanț și lamă de 40 cm, 1,3 mm.