Compară
Motofierăstraie
Cel mai ușor motofierăstrău profesional, ideal pentru doborât, cepuit și fasonat arbori de dimensiuni medii. Ușor de întreținut, oferă acces rapid la filtrul de aer și motor prin îndepărtarea capacului fixat cu 3 cleme.
Cel mai uşor motofierăstrău profesional, ideal pentru doborât, cepuit şi fasonat arbori de dimensiuni medii. Uşor de întreţinut, oferă acces rapid la filtrul de aer şi motor prin îndepărtarea capacului fixat cu 3 cleme.
Motofierăstrău profesional, potrivit pentru lucrul în pădure, pentru doborât, cepuit, fasonat. Model dotat cu valvă de decompresie.
Cel mai ușor motofierăstrău compact profesional, recomandat lucrărilor de cepuire și fasonare la înălțime. Pornire ușoară datorită tehnologiei Easy Start și sistem de răcire foarte eficient.
Cel mai ușor motofierăstrău Makita. Recomandat utilizării în jurul casei în special pentru tăiat lemn pentru foc. Beneficiază de tehnologiile brevetate de pornit si repornit ușor, Easy Start și MPI. Este echipat cu un sistem anti vibrații eficient și pompă de ulei cu debit variabil pentru o ungere optimă a lanțului.
Motofierăstrău recomandat în special pentru tăiat lemn pentru foc. Tensionare rapidă și simplă a lanțului . Beneficiază de tehnologiile Makita de pornit si repornit ușor Easy Start și MPI. Este echipat cu pompă de ulei cu debit variabil pentru o ungere rapidă a lanţului.
Motofierăstrău ușor și confortabil recomandat pentru lucru în gospodărie, grădinărit, pentru tăierea lemnului de foc și a pomilor mai mici. Beneficiază de tehnologiile Makita de pornit și repornit ușor Easy Start și MPI și este echipat cu pompă de ulei cu debit variabil pentru o ungere optimă a lanțului.
Model puternic pentru lucrări în gospodărie, ușor de folosit datorită sistemului de reglare și tensionare ușoară a lanțului, dar și datorită sistemului antivibrații cu amortizoare eficiente din oțel.
Model semiprofesional puternic cu carter din magneziu, recomandat pentru doborârea lemnului pentru foc, copaci de dimensiuni mici. Beneficiază de un sistem anti-vibrații foarte eficient, pornire și repornire ușoară (Easy Start și MPI) și pompă de ulei cu debit variabil.
Motofierăstrău profesional din gama medie, puternic și robust, recomandat pentru exploatări forestiere, doborât și fasonat arbori de dimensiuni medii. Beneficiază de un sistem anti-vibrații eficient, motor puternic, cuplu mare, turație înaltă și accelerație rapidă. Design-ul inovator oferă o răcire foarte eficientă sporind rezistența motorului.
Motofierăstrăul perfect în pădure, recomandat pentru doborât, cepuit și secționat arbori de dimensiuni medii și mari, lemn de sență tare. Puternic, robust și eficient, cu raport excelent putere / greutate, perfect echilibrat și cu sistem anti-vibrații foarte eficient, proiectat pentru utilizări în regim professional.
Motofierăstrău profesional din gamă mare, potrivit pentru lucrul la exploatări forestiere, pentru doborât, cepuit arbori de dimensiuni mari de esență tare. Este dotat cu valvă de decompresie, beneficiază de un motor puternic și eficient datorită tehnologiei SLR care reduce consumul de combustibil cu până la 15%.
Motofierăstrău profesional puternic, recomandat lucrărilor la exploatări forestiere pentru lemn de esenţă tare , de dimensiuni mari.Autonomie sporită datorită rezervorului mare şi tehnologiei SLR. Model dotat cu valvă de decompresie şi sistem anti-vibraţii eficient.
Mașină ușoară, proiectată pentru tăieri la înălțime, cu ajutorul mânerului telescopic ce poate ajunge de la 2,72 m pana la 3,92 m. Motor puternic și silențios în 4 timpi, ușor de operat datorită vibrațiilor reduse.