Compară
Aspiratoare cu acumulator
Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Duză în formă de T cu o manevrabilitate ridicată datorită rolelor de ghidare. Nivel de zgomot redus. Putere mare de aspirare.
Compatibil cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V x 2 pentru putere de 36V. Motor Brushless pentru randament şi productivitate ridicate. Timp de lucru mare: 200 de minute cu 2 acumulatori Li-Ion LXT 18V de 5.0Ah (BL1850). Curăţarea de suprafeţe mari de până la 500 m2. Nivel de zgomot redus.
Compatibil cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V x 2 pentru putere de 36V. Motor Brushless pentru randament şi productivitate ridicate. Timp de lucru mare: 90 de minute cu 2 acumulatori Li-Ion LXT 18V de 5.0Ah (BL1850) treapta a doua. Nivel de zgomot redus. Putere mare de aspirare 45W.
Compatibil cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V x 2 pentru putere de 36V. Motor Brushless pentru randament şi productivitate ridicate. Timp de lucru mare. Nivel de zgomot redus. Putere mare de aspirare.
Aspirare umedă și uscată. Funcționează atât cu acumulatori Li-Ion 18Vx2 cât și conectat la rețeaua electrică. Cablu de alimentare detașabil pentru ușurință în lucru. Întrerupător mare. Indicatori pentru descărcarea acumulatorilor. Folosește orice tip de sac din plastic.