> >

Activități de mediu


Ca furnizor mondial al unei game variate de mașini destinate utilizării în diverse activități, este vital să avem în vedere impactul pe care îl au acestea asupra mediului înconjurător, al stilului de viață al fiecarei persoane și să reconsiderăm poziția noastră asupra problemelor de mediu global.

Intregul Grup Makita actionează în direcția de a crea o societate durabilă la nivel mondial, orientată spre reciclare, care să combine problemele de protecție a mediului cu cele economice, îmbunătățind astfel activitățile noastre și creșterea nivelului de trai.

Ne-am stabilit obiectivele pe termen lung în ceea ce privește economisirea energiei, reducerea emisiilor de CO2, eliminarea emisiilor provenite din deșeuri, precum și reducerea utilizării de substanțe chimice specifice, prin implementarea activităților de protejare a mediului înconjurător și punerea în aplicare în ordine cronologică an de an, a acestor obiective.

Se cunoaște faptul că gama noastră de produse include și masini electrice portabile ce folosesc acumulatori Li-Ion, ușori și care au o durată de viață îndelungată. În acest scop, vom continua să dezvoltam produse ce sunt orientate atât către utilizatori, cât si către mediu.