> >

Makita România și-a construit o reputație remarcabilă în ceea ce privește serviciile post-vânzare, prin susținerea centrelor service acreditate în vederea satisfacerii cât mai rapide a solicitărilor clienților de pe piața românească.

Avem o rețea mare de centre service autorizate Makita și încercăm să rezolvăm toate solicitările și reparațiile pentru mașinile sau accesoriile Makita, chiar și pentru acele modele care nu se mai fabrică.

Pentru sculele electrice sau pe benzină Makita/DOLMAR/Maktec, garanția se acordă conform specificațiilor cuprinse în certificatul de garanție original emis de către Makita România.

Produsele noastre se împart în 3 categorii și anume:

  1. Scule electrice (codificare SE)
  2. Scule cu motor pe benzină (codificare SB)
  3. Scule cu motor pe benzină Briggs & Straton (codificare B&S)

Atenţie! Motoarele maşinilor de tuns gazon echipate cu motor pe benzină Briggs & Stratton (B&S – seria PLM…..) se livrează fără ulei. Uleiul se achiziţonează separat de către cumpărător.

Îngrijirea şi reglarea maşinii, curăţarea, schimbul de ulei şi filtrul nu intră sub incidenţa garanţiei. Pentru eventualele situaţii de întreţinere sau reparaţii în garanţie la această categorie de produse, vă recomandăm să vă adresaţi celui mai apropiat centru service autorizat B&S sau să contactaţi MAKITA ROMÂNIA.

Ca o noutate, vă oferim serviciul de PRIMA PORNIRE MOTOUTILAJ (codificare PM)* în scopul familiarizării dvs. cu modul de utilizare și întreținere optimă a produsului achiziționat pentru o funcționare normală și îndelungată.

Pentru corecta dvs. informare, vă rugăm să verificați abilitarea centrelor service din zona dvs. de interes.