> >

TERMENI  DE UTILIZARE


S.C. MAKITA ROMÂNIA S.R.L este proprietarul paginii web www.makita.ro (denumit în continuare "site-ul"), site propriu administrat și menținut, cu informații despre partenerii companiei. Makita își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului oricând, fără nicio notificare prealabilă.

Vă rugăm să citiți și să înțelegeți termenii de utilizare; prin vizualizarea și utilizarea site-ului Makita înseamnă că sunteți de acord cu termenii de utilizare.

Înainte de a utiliza site-ul trebuie să citiți mai întâi termenii de utilizare pentru a vă familiariza cu cea mai recentă versiune. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri autorizate de partenerii firme Makita sau de la terți. Prin vizitarea acestor site-uri, vă familiarizați și sunteti de acord cu termenii de utilizare a acestora.

 

Termeni legali

Toate informațiile prezentate pe acest website au caracter pur informativ și nu reprezintă o ofertă fermă de a contracta sau o ofertă fermă de vânzare-cumpărare.

Informațiile pot conține erori datorate procesului de tehnoredactare sau modificărilor ulterioare ale producătorilor drept pentru care MAKITA ROMÂNIA nu poate fi legal responsabilă în niciun caz de orice eroare ori inadvertență în descrierea informațiilor cuprinse în acest site și nici în cazul informațiilor cuprinse pe site-urile unor terți la care se face trimitere pe acest site.

Pentru informații mai detaliate sau achiziționarea produselor, vă rugăm să contactați rețeaua de distribuție.

Orice încercare de modificare a informațiilor din acest site fără acordul în scris al MAKITA ROMÂNIA se pedepsește conform legilor în vigoare.